Onze winkel
iedere donderdag verkopen wij rookworst vanaf onze worstmakerij aan de graafschap 9a in buren! |
Slagerij Knobbout wint de Bronzen Rookworst
|
Slagerij Knobbout valt in de prijzen op de slakavakto!Tijdens de vakbeurs Foodspecialiteiten 2024 zijn wij dit jaar flink in de prijzen gevallen. In de categorie 'Junioren traiteur specialiteiten' is Marit Knobbout uitgeroepen tot kampioen met haar prei-spinazie sensatie. In de categorie 'worstmaken' zijn wij Nederlands kampioen geworden met onze bekroonde Gelderse rookworst. Dit jaar was er een bijzondere samenweking tussen de beurs en stichting Slavakto, wat de prijsuitreiking tot een bijzonder onderdeel van het evenement maakte. De Slavakto vakwedstrijden zijn een jaarlijks terugkerend evenement waarin de passie en het vakmanschao van sagers en andere versspecialiteiten centraal staan. Het biedt zowel gevestigde ondernemers als jong talent de mogelijkheid om hun producten te laten keuren door experts en hun vakmanschap op nationaal niveau te laten erkennen. bekijk de bekroningen van onze worstmakerij → |
GEWOON EEN GOED STUK VLEES VAN DIEREN DIE EEN GEZOND
EN GOED LEVEN HEBBEN GEHAD.
In 1935 begon opa Dik Knobbout met het bezorgen van vlees op de fiets in de omgeving van Buren en omstreken, later vestigde hij zich in Erichem. Zoon Anton die later de zaak overnam deelde de zelfde principes en ging op de zelfde voet verder met het zelf slachten van vee, het worst maken en het roken van worst en vleeswaren.
In 1997 namen Arno en Julian de zaak over en al snel kochten zij de slagerij van Kroezen in Buren erbij. In 2001 is Julian gestopt en is Arno alleen verder gegaan in Buren. in 2011 opent Arno zijn tweede winkel. Deze is gevestigd op winkelcentrum Kwadrant in Tiel. Dit omdat hij inmiddels wordt bijgestaan door zijn twee zonen William en Ruben.
Ruben is de winkelslager in Tiel en William is de worstmaker in Buren. De worstmakerij is dan nog gevestigd achter de winkel in Buren.
Als in 2017 de kans voorbijkomt om een winkel over te nemen in Culemborg komt ook zoon Edwin in het bedrijf werken. Na eerst bij een paar andere slagers gewerkt te hebben word Edwin nu winkelslager in Culemborg.
Omdat er nu ook meer werk komt in de worstmakerij word er besloten om ook de worstmakerij te verhuizen naar een veel groter pand op het industrieterrein in Buren. Waar er op een heel moderne manier ambachtelijke producten worden gemaakt.
Inmiddels is ook zoon Mark werkzaam in het bedrijf en verzorgd dagelijks de catering.
Onze visie is om altijd de beste kwaliteit te verkopen, wij hebben dan ook ons eigen vee. Daarnaast kopen we nog dieren bij boeren in de omgeving. Daarbij word goed gelet op de leefomstandigheden van de dieren. Hollands vlees van dieren die vrij naar buiten kunnen. En dat proef je zeker aan het heerlijke vlees!
U bent van harte welkom in onze winkels.
In het nieuwe schooljaar zullen 4 medewerkers van ons weer starten bij de svo voor een nieuwe opleiding. Zo blijft u gegarandeerd van ons vakmanschap en kunde.
CATERING
Voorstraat 11 | 4116 BC Buren | 0344-571214 | info@knobboutslagerijen.nl
Beperkte openingstijden
Neem contact met ons op voor de exacte afhaalmomenten van uw cateringbestelling.
Tiel
Westledeplein 4 | 4006 BB Tiel | 0344-631265 | tiel@knobboutslagerijen.nl
Openingstijden
Maandag: 08.30 t/m 18.00 uur
Dinsdag: 08.00 t/m 18.00 uur
Woensdag: 08.00 t/m 18.00 uur
Donderdag: 08.00 t/m 18.00 uur
Vrijdag: 08.00 t/m 18.00 uur
Zaterdag: 08.00 t/m 17.00 uur
Zondag: Gesloten
culemborg
Koopmansgildeplein 13 | 4105 TX Culemborg | 0345-476195 | culemborg@knobboutslagerijen.nl
Openingstijden
Maandag: 08.00 t/m 18.00 uur
Dinsdag: 08.00 t/m 18.00 uur
Woensdag: 08.00 t/m 18.00 uur
Donderdag: 08.00 t/m 18.00 uur
Vrijdag: 08.00 t/m 18.00 uur
Zaterdag: 08.00 t/m 17.00 uur
Zondag: Gesloten