regiokampioen brabant

Persbericht jaarvergadering 17 januari 2011, Hotel Vianen

De lekkerste worst maken is een bijzondere en smakelijke kunst.

Gildeslager Knobbout, Buren ontvangt hoge onderscheiding uit handen van Tom Egbers, bekend van o.a. NOS Studio Sport.

Tijdens de jaarvergadering van Het Worstmakers Gilde, 17 januari j.l. werd Gildeslager Knobbout uitgeroepen tot Regionaal Kampioen.

Zo'n 394 vakmensen, 190 ondernemers en medewerkers(sters) waren deze maandag naar Vianen getogen voor deze jaarlijkse happening. Ieder jaar worden in hun midden de beste Worstmakers bekend gemaakt.

Hiervoor worden gedurende het jaar op verschillende momenten diverse producten uit het bedrijf beoordeeld. Dat gebeurt op geur en smaak door een vakjury, maar bovendien microbiologisch door TNO voeding. De leden van het Worstmakers Gilde staan namelijk behalve voor lekkere, ook voor veilige en gezonde producten.

De onaangekondigde keuringen maken duidelijk dat Slager- worstmaker Knobbout 52 weken per jaar, samen met zijn team, een topprestatie levert en daar hoort deze geweldige onderscheiding bij.

Volgens slager Arno Knobbout is het geheim: de kwaliteit van de grondstoffen, de zorgvuldig geselecteerde kruiden en specerijen afgestemd op de wensen van zijn consumenten, in combinatie met het vakmanschap. "Daarom worden onze worstsoorten en vleeswaren tot in de verre omtrek gewaardeerd."

Hier is sprake van passie, een 'onvoorwaardelijke liefde' voor het vak, en dat proef je!