Knobbout Worstmakerij

Ambachtelijk gemaakte worst uit Buren

Met de onlangs geopende worstmakerij aan de Graafschapstraat 9 in Buren onderstreept Knobbout Slagerijen haar groei ambities.

Ambachtelijke slagers

De worstmakerij werkt met een breed aanbod voor de eigen winkels maar ook steeds meer voor derden zoals collega ambachtelijke slagers. William Knobbout richt zich hiermee vooral op kwaliteit en denkt de komende tijd zowel het aanbod als de klantenkring verder uit te breiden.

Productieproces worsten

Het productieproces gaat voldoen aan de hoogste normen zodat het complete klantenpotentieel binnen bereik gaat komen. De huidige productie ligt nog tussen de 1000 en 2000 kg worst per week waarvan in het winterseizoen bijvoorbeeld ca. 600 kg rookworst. De productie gaat zeker groeien!  

Opening derde winkel in Culemborg

Met de opening van de derde eigen winkel op 9 februari in Culemborg (winkelcentrum Parijsch) wordt een eerste beroep gedaan op de creativiteit en de productiecapaciteit van de nieuwe worstmakerij.

BurenStad wenst Knobbout Slagerijen heel veel succes.

Bron: www.burenstad.nl