goud met ster bij arnhem rookworststad 2015

Persbericht oktober 2015

Slagerij Knobbout is in de prijzen gevallen tijdens de 41e nationale vakwedstrijd Arnhem Rookworststad 2015. De volgende ingezonden producten van Slagerij Knobbout zijn tijdens de 41e vakwedstrijd Arnhem Rookworst bekroond:

  • Rookworst quiche: Innovatie GOUD
  • Droogje: Innovatie GOUD met ster
  • Grove rookworst: GOUD met ster
  • Fijne rookworst: GOUD met ster

De vakwedstrijd Arnhem Rookworststad is de grootste nationale Gelderse Rookworstwedstrijd voor innovatieve rookworstproducten. Slagers en worstmakers uit heel Nederland krijgen tijdens deze wedstrijd de kans om nationale waardering te oogsten voor hun vakkundigheid door mee te doen aan deze unieke vakwedstrijd.

Het behalen van een onderscheiding is dan ook een erkenning van de kwaliteit van de Gelderse Rookworst en een waardering voor het vakmanschap van deze ambachtelijke specialist. Een team van deskundige juryleden keurden de ingezonden producten op uiterlijk en aanzien, vorm en kleur, aanzien snijvlak en structuur, geur en smaak, consistentie en innovatie.

Het feit dat de producten van Slagerij Knobbout bekroond zijn met GOUD met ster betekent dat zij een Gelderse Rookworst van zeer hoge kwaliteit verkopen.
 
De organisatie van  Arnhem Rookworststad.